Hoe kunnen we docenten in één dag tien opmerkelijke ideeën cadeau doen om leerlingen enthousiast te maken? Educatieve uitgeverij Noordhoff Uitgevers organiseert op 17 november 'De Strijd om het Beste Idee voor Docenten', een evenement waarbij tien grote denkers, die dagelijks vanuit hun eigen discipline bezig zijn jongeren te boeien, te entertainen en te enthousiasmeren, hun idee uiteen zullen zetten.


Noordhoff Uitgevers biedt dit evenement aan docenten aan om te onderstrepen dat docenten de belangrijkste succesfactor in het onderwijs zijn.

Het evenement 'De Strijd om het Beste Idee voor Docenten' vindt plaats op 17 november 2010 van 10.00 tot 16.00 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tien sprekers proberen de aanwezige docenten in elk vijftien minuten te overtuigen van hun idee om jongeren enthousiast te maken. Ze strijden tegen elkaar. Het publiek, bestaande uit docenten, wijst via stemming aan het eind van de bijeenkomst de winnaar aan.

Informatie en aanmelden
Op http://www.blog-vo.noordhoff.nl/ staat informatie over het programma en over de sprekers. Docenten kunnen zich via de site aanmelden voor het evenement. Er zijn 300 plaatsen. De bijeenkomst is gratis.

Bron: Vives Magazine