De directie van het Ruud de Moor Centrum van de Open Universiteit nodigt u van harte uit de feestelijke aftrap van de Week van het Onderwijs en de finale en prijsuitreiking van de Jos van Kemenade Award 2010 bij te wonen. Het evenement wordt georganiseerd op 2 oktober 2010, als opmaat naar de officiële Dag van de Leraar. De finale van de Jos van Kemenade Award vindt op deze dag plaats van 11.00-13.00 uur in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Media Park, Sumatralaan 4 te Hilversum.

Wie?
Scholen die leraren de ruimte bieden om verder te professionaliseren op de werkplek maken kans op de Jos van Kemenade Award. Dit jaar zijn OSG Echnaton Almere, een samenwerkingsverband van vijf basisscholen met Jeugdzorginstelling Yorneo in Assen, Techniek en Design College ROC Zeeland en het Zwijsen College Veghel genomineerd. Zij proberen met een videopresentatie van hun profes­sionaliseringsproject de jury te overtuigen. Jos van Kemenade reikt de prijs uit!

Programma
11.00 - 11.30 uur Ontvangst in de foyer
11.30 - 11.40 uur Welkomstwoord Jos Kusters, directeur Ruud de Moor Centrum
11.40 - 11.50 uur Inleiding Kete Kervezee, voorzitter van de jury
11.50 - 12.10 uur Videopresentaties genomineerde scholen
12.10 - 12.30 uur Bekendmaking winnaar en prijsuitreiking door Jos van Kemenade
13.00 - 13.30 uur Lunch

Overige activiteiten
Op deze dag vinden meerdere activiteiten plaats op het Media Park. U kunt deelnemen aan work­shops georganiseerd door Leraar24 en Wikiwijs, rondkijken in het grootste beeldarchief van Europa, en de uitreiking van de Leraar van het Jaar bijwonen in Studio 21. Deelname aan alle activiteiten is kosteloos. Mis deze bijzondere dag niet!

Jury
De jury onder voorzitterschap van mevrouw Kete Kervezee (PO-raad), bestaat uit Kees Blokland (SSCO), Wim Deetman (Raad van State), Walter Dresscher (AOb), Steven de Jong (LAKS), Marjolein van der Klooster (Alpha Scholengroep), en Jos Leenhouts (ROC Mondriaan / MBO Raad).

Aanmelden
Wilt u de uitreiking bijwonen? Stuur dan uiterlijk maandag 27 september een e-mail naar secretariaat.rdmc@ou.nl o.v.v. naam, organisatie en aantal personen. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.