Normal_logo_meer_muziek_in_de_klas

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een leraar op te geven voor De Loftrompet! Dit is een stimuleringsprijs ten waarde van 5000 euro voor de leraar die zich op een bijzondere manier inzet voor muziekonderwijs op de basisschool. Dit meldt Méér Muziek In De Klas.

Vorig jaar is De Loftrompet is voor het eerst in het leven geroepen door Méér Muziek in de Klas. De prijs wil de leraar in het zonnetje zetten die zich vol overgave inzet voor muziekonderwijs en hierin ook een inspiratiebron is voor andere docenten. Vorig jaar is De Loftrompet gewonnen door Geerte Rijpma, groepsleerkracht op OBS De Westhoek in Ouddorp. 
 
De jury bestaat dit jaar uit twee Méér Muziek in de Klas-ambassadeurs: singer-songwriter Ilse DeLange en voorzitter van het college van bestuur van Stichting Biezonderwijs Dave Ensberg-Kleijkers. Ook Harrie van den Elsen, dean van het Prins Claus Conservatorium in Groningen, neemt plaats in de jury. 
 
Een leerkracht nomineren voor de prijs kan tot 30 oktober aanstaande. De winnaar zal op Het Kerst Muziekgala 2018 op 26 december (NPO1) bekend worden gemaakt in het bijzijn van eregast Koningin Máxima. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids