Business Universiteit Nyenrode

Nyenrode Business Universiteit heeft speciaal voor bezoekers van de Nationale Onderwijsgids een kortingsactie! 
Als u zich voor 15 oktober inschrijft voor de collegereeks Actualiteiten in HRM, dan ontvangt u 10% korting op het deelnamegeld. 

De arbeidsmarkt is sterk in beweging. Er is sprake van een terugloop van afgestudeerden aan HBO- en WO-instellingen, waardoor er een tekort aan hoger opgeleiden dreigt. De flexibilisering van de arbeidsmarkt neemt steeds verder toe en een uitstroom van kennis als gevolg van de vergrijzing staat voor de deur. De vraag naar (hyper)specialisatie neemt toe, er ontstaan nieuwe kennisgebieden, er is veel ‘unieke’ kennis via moderne media beschikbaar en we zien kleinschalige gespecialiseerde organisaties ontstaan. Tegelijk zien we nu al tekorten in uitvoerende functies in techniek en ICT en op termijn ook in andere vakgebieden. Er is een nieuwe generatie die andere eisen stelt aan werk, een vast dienstverband is niet langer een vanzelfsprekende keuze en flexibele inzet van medewerkers met een vaste aanstelling is noodzakelijk om wendbaar te zijn in een veranderende omgeving.
 
Het is dan ook van groot belang de laatste ontwikkelingen op deze dynamische markt te volgen. Reden genoeg om kennis op te doen over actuele thema’s en in contact te komen met HR-managers en professionals met dezelfde vraagstukken. De collegereeks 'Actualiteiten in HRM' biedt hier gelegenheid voor.
 
Klik hier voor het inschrijfformulier en vul voor de korting bij 'overige factuurgegevens' de code NOG13 in.