Logo_green_tech_week_2014_logo_-_green_rgb

Van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 oktober wordt in Oost-Nederland voor de derde keer de Green Tech week georganiseerd. Verschillende organisaties bieden tijdens deze week evenementen gericht op innovatieve en duurzame technieken. Van congressen, excursies en lunchsessies tot inspiratiebijeenkomsten, workshops en bedrijfsbezoeken. Dat meldt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Organisaties in Oost-Nederland bundelen al hun Green Tech-activiteiten en evenementen. Ze laten elkaar zien waar ze mee bezig zijn. Ze vergroten daarmee de kans op het ontstaan van nieuwe contacten. Ze wisselen kennis uit met iedereen die actief is binnen Energietransitie, Energietechnologie, Biobased of Circulaire Economie. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden zoeken mogelijkheden om samen te werken en wisselen kennis uit.

De Green Tech Week is een initiatief van: Stichting Kiemt, VNO-NCW Midden, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Centre for Biobased Economy en RVO.nl. Diverse partijen uit de regio sponseren of organiseren uiteenlopende activiteiten. Door de krachten te bundelen zetten zij zich in om de GreenTech-sector in Oost-Nederland te versterken. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids