Maltha Studiecoaching

Lees hier meer over de online studievaardigheden en studiemethodieken. Bestel nu 3 trainingen voor maar €27,95. 

Wat is online leren leren?
 
De basis van je schoolcarrière begint bij hoe te leren leren. Alles valt of staat met studievaardigheden en studiemethodieken. Maar wat bedoelen we nu precies met leren leren? De belangrijkste elementen hierbij zijn:

  • Hoe maak ik de juiste planning
  • Hoe kan ik het beste een stuk tekst samenvatten of moet ik er misschien wel een mindmap van maken
  • Hoe concentreer ik mij het beste op mijn leerwerk
  • Hoe bereid ik mij goed voor op een toets
  • Hoe ga ik het beste om met time-management
Dit zijn allemaal belangrijke punten om het beste te leren leren. Want zonder deze hoofdpunten kan je niet optimaal beginnen aan je schoolcarrière, je hebt studievaardigheden nodig!
 
Online leren leren 
Naar de brugklas gaan is een spannende gebeurtenis voor zowel kind als ouder. Je wilt dat je kind goed is voorbereid, maar zelf wil je natuurlijk ook goed voorbereid zijn. En daarom hebben wij vanaf vandaag de actie voor jou en je kind!
Wij hebben dé actie om alle studievaardigheden onder de knie te krijgen! Online leren leren biedt vanaf vandaag een actie pakket aan van 3 online trainingen voor maar €27,95 voor 3 maanden. Bestel nu deze trainingen voor jou en je kind en kom niet voor verassingen te staan!
 
Samen online leren leren
Welke online leren leren trainingen bieden wij aan voor jou en je kind:
  • Voorbereidende brugklas training voor in groep 8 – De overgang van de basis- naar de middelbare school is een spannende gebeurtenis. In onze online training voor leerlingen uit groep 8 bereiden we ze voor op de wereld van de brugklas. Essentieel voor een goed begin van de middelbare schoolcarrière zijn studievaardigheden, studiemethodieken en plannen. De training bevat quizzen, theorie, toepasvragen en tips. Onderwerpen die aan bod komen in de training zijn onder andere: toetsplanningen maken, veranderingen van basis- naar middelbare school, agendabeheer, samenvatten, mindmappen, concentratie, dagplannen etc. Leuk ook om samen met uw kind te doen.
  • Brugklas training – De middelbare school kan beginnen! Spannend zo’n nieuwe omgeving met nieuwe docenten en vakken. Maar als je goed voorbereid bent, krijg je het gewenste resultaat. In deze training laten we de leerling kennis maken met verschillende studievaardigheden, studiemethodieken en plannen. In deze training krijgt de leerling een stuk theorie, quizzen, tips en toepasvragen. Belangrijke onderwerpen die hier aan bod komen zijn onder andere: toetsen, samenvatten, mindmappen, voorbereidingsschema’s, concentratie, een werkstuk maken, dagplannen, agendabeheer, uit je hoofd leren, toetsplanningen maken etc. U als ouder bent waarschijnlijk benieuwd hoe uw kind de trainingen maakt en ervoor staat, daarom hebben wij een ouderdashboard om de voortgang van uw kind te zien.
  • Ouder training – Voor u als ouder is het van belang om te weten wat uw kind te wachten staat en hoe u het beste uw kind kan begeleiden én begrijpen. Met deze training willen wij u als ouder kennis laten maken met verschillende vaardigheden en informatie. Onderwerpen die bij deze training aan bod komen zijn onder andere: veranderingen van basis- naar middelbare school, het Nederlandse onderwijsstelsel, begeleiden bij huiswerk, planning en omgaan met toetsen.
Bestel nu onze online leren leren trainingen
Leer samen met uw kind hoe leuk de nieuwe overstap naar de middelbare school kan zijn! Bestel dan nu de 3-delige training te bestellen voor maar €27,95!
 
 
U besteld, ontvangt de inlogcodes en jullie kunnen aan de slag. Heel veel succes en alvast een mooie middelbare tijd periode voor u én uw kind!
*Deze actie loopt tot 15 augustus 2014.
 
(Dit is een advertorial)