Zapp Kids Top 20 maakt nieuwe presentator bekend

Matheu Hinzen gaat de Zapp Kids Top 20 presenteren. De zanger volgt Stefania Liberakakis op, die na drie seizoenen stopt met het muziekprogramma. Dat heeft AVROTROS zaterdag bekendgemaakt.

Hinzen neemt zaterdag de microfoon over van zijn voorganger en is vanaf 31 augustus te zien in het nieuwe seizoen. De zanger noemt het in een persbericht een "te gekke" kans. "Met muziek bezig zijn, vind ik het leukste wat er is, dus dat AVROTROS mij de springplank biedt om me te ontwikkelen op het gebied van presenteren vind ik heel vet. Ik heb heel veel zin om er elke week een feestje van te maken in de studio en met de kinderen thuis."

Junior Songfestival 

De zanger won in 2019 het Junior Songfestival met Dans Met Jou en werd vierde tijdens het Junior Eurovisie Songfestival. Sinds enkele jaren presenteert hij het Junior Songfestival met Liberakakis.

Zij laat op Instagram weten dat ze "enorm genoten" heeft van haar tijd bij het programma. "Op naar nieuwe uitdagingen en natuurlijk nieuwe muziek die je snel kan verwachten", schrijft de zangeres. "Lieve Mat ik wens jou zoveel plezier en succes toe!! Ik weet dat jij dit fantastisch zal doen!!"

Hitlijst voor kinderen 

De Kids Top 20 is ruim twintig jaar op televisie, sinds 2007 bij de publieke omroep. Onder anderen Kim-Lian van der Meij, Monique Smit en Buddy Vedder hebben de hitlijst voor kinderen gepresenteerd.

Door: ANP