Onderwijsraad zoekt meedenkers over privaat aanbod in het onderwijs

Op 17, 22 en 24 juni houdt de Onderwijsraad online panels over privaat aanbod in het onderwijs. Hoe kun je zorgen voor gelijke kansen als een deel van de leerlingen gebruik maakt van private huiswerkbegeleiding? Hoe kies je als school met welke partijen je in zee gaat? De Onderwijsraad zoekt leraren, schoolleiders en bestuurders (po en vo) die willen meedenken over deze vraagstukken en die hun zorgen en goede voorbeelden met ons willen delen. Dit meldt de Onderwijsraad.

De Onderwijsraad werkt momenteel aan een advies over privaat aanbod in het onderwijs met als centrale vraag: Hoe kunnen gelijke kansen en kwaliteit geborgd worden, gegeven de toename van verschillende vormen van privaat aanbod? Het advies verschijnt naar verwachting in het najaar van 2021.
 

Datum en locatie

17, 22 en 24 juni van 19.00 tot 20.00 uur en/of van 20.00 tot 21.00 uur, alle online. De tweede sessie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 10 juni. a.s. via bijeenkomsten@onderwijsraad.nl. Hierbij kan aangegeven worden welke dag/tijdstip de voorkeur heeft, over welke school het gaat en welke functie het betreft. Een bevestiging wordt na 10 juni verstuurd. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids