Logo_logo_nro

Op woensdag 31 oktober vindt het vierde NRO-congres plaats. Het thema voor 2018 is ‘met onderzoek onderwijs vernieuwen’. Het congres is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit het primair, voortgezet en speciaal onderwijs en mbo en voor onderzoekers. Dit meldt NRO.

Hoe kan onderzoek (nog meer) van waarde zijn voor het onderwijs? Welke vormen van samenwerking zijn er tussen onderzoek en de praktijk, en hoe dragen die bij aan de kwaliteit van het onderwijs? Dit zijn voorbeelden van vragen die centraal staan tijdens de ruim 30 workshops die worden gegeven.
 
Ook worden tijdens het congres de NRO-verbindingsprijzen uitgereikt. De verbindingsprijzen zijn bedoeld voor onderwijsprofessionals die resultaten uit onderzoek hebben gebruikt in de klas, en voor wetenschappers die onderzoeksresultaten hebben vertaald naar de onderwijspraktijk. 
 
Het NRO-congres vindt plaats op woensdag 31 oktober van 10.00  tot en met 16.30 uur in de Jaarbeurs Utrecht en is bedoeld voor onderwijsprofessionals uit het primair, voortgezet en speciaal onderwijs en mbo en voor onderzoekers. De kosten bedragen 75 euro, studenten betalen 25 euro. De ticketverkoop start half september.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids