Copyright foto: Dolfinarium

De Nationale Onderwijsgids mag 4 x 2 kaartjes voor het Dolfinarium voor de Kerstvakantie weggeven! De kaartjes zijn voor de speciale winteropenstelling van het Dolfinarium. Het park is van zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari 2016 versierd met prachtige kerstbomen, sfeervolle kerstlichtjes en warme kampvuren. Wil jij dit niet missen? Doe dan mee met onze actie!

Om de kaartjes te winnen, willen wij graag zien hoe jij thuis in de kerstsfeer komt. Bijvoorbeeld met een prachtig versierde kerstboom met cadeautjes eronder, kinderen met mooie kersttruien aan of zelfs huisdieren die op en top van de kerst genieten in mooie kleding.

Wat moet je doen?
Stuur ons jouw meest mooie, grappige, knusse of gezellige kerstfoto en like onze Facebookpagina. Foto's inzenden kan door ze tot en met zondag 13 december te mailen naar redactie@nationaleonderwijsgids.nl met als onderwerp Dolfinarium of de foto te posten op onze Facebookpagina. Uit alle inzendingen kiezen wij de vier gelukkige winnaars die wij maandag 14 december bekend maken op Facebook.

Meer weten of meedoen? Klik hier!

Let op: de kaartjes zijn geldig van 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016. Voor meer informatie over de winteropenstelling kijk hier.

© Nationale Onderwijsgids