Logo_nyink_concentratiescherm_concentratieschermen

Ontvang tot eind dit jaar grote kortingen op concentratieschermen. Deze korting kan al snel oplopen tot ruim 20 procent. Het geluidsdempende concentratiescherm van Nyink wordt door enkele leerkrachten ook wel hét hulpmiddel van 2015 genoemd!

Waarschijnlijk bent u wel bekend met het concentratiescherm van Nyink. U heeft hem gezien op de NOT, gebruikt hem in de klas, of heeft er over gehoord van collega’s. Het concentratiescherm is met name binnen het PO en SO een groot succes gebleken in binnen- en buitenland. Op dit moment maken dan ook veel onderwijsinstellingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk gebruik van het concentratiescherm.

Het concentratiescherm is ontwikkeld voor leerlingen die moeite hebben met concentreren bij individuele opdrachten. Zij kunnen een concentratiescherm op de tafel plaatsen die zowel bewegingsprikkels als geluidsprikkels verminderen. Wordt er weer klassikaal les gegeven, dan kan het concentratiescherm eenvoudig ingeklapt en opgeborgen worden. Het scherm is gemaakt van zachte materialen en bestaat voor het grootste deel uit gerecyclede kleding. Deze materialen zorgen ervoor dat het concentratiescherm licht van gewicht en geluidsdempend is.

Een van de gebruikers zegt over de schermen: ‘Het concentratiescherm geeft veel rust en zorgt voor een betere concentratie van onze leerlingen. Door het materiaal en de kleurkeuze voelt de leerling zich op zijn gemak.’ Een reactie die we het laatste jaar van veel tevreden gebruikers ontvangen.

Geïnteresseerd?
Neem een kijkje op http://www.nyink.nl/concentratiescherm.html en lees de gebruikerservaring van andere leerkrachten. Ook kunt u hier uw concentratieschermen met kortingen tot 20% bestellen. Wees er snel bij, de actie loopt tot eind dit jaar!

 

(Advertorial)