Amac Educatie Seminar

Speciaal voor onderwijsinstellingen organiseert Amac Onderwijs in beeld, een seminar over de digitale revolutie in het onderwijs. Het gratis evenement vindt vandaag en morgen plaats in Hilversum met inspirerende sprekers en interessante stands. Pak uw kans en meld u aan voor een inspirerende dag!  

Diverse sprekers vertellen meer over de digitale ontwikkelingen binnen het hedendaagse primair en voortgezet onderwijs en geven daarmee een kijkje in de toekomst. Het programma duurt van 09.30 uur tot 16.00 uur. Gedurende de dag ontvangt u koffie of thee en een geheel verzorgde lunch. Aansluitend is er een borrel in het grand café. Deelname aan het Amac Educatie Seminar is geheel gratis, maar aanmelden is vereist. 
 
Amac is gecertificeerd als Apple Solution Expert Onderwijs en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als deskundig aanbieder van technologische oplossingen voor het onderwijs. Door jarenlange ervaring heeft Amac inzicht in de problemen die scholen in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Omdat bij Amac mensen werken die zelf jaren voor de klas hebben gestaan, weten zij als geen ander voor welke uitdagingen het onderwijs staat. Zij geven concrete en beproefde Apple-oplossingen voor goed onderwijs.
 
(Dit is een advertorial)