Logo_kleurenorkest

Basisschool Het Kleurenorkest in Limmen houdt op woensdag 18 september een info-ochtend (09.30-11.00 uur) voor ouders die benieuwd zijn naar het onderwijs en de sfeer op deze bijzondere basisschool voor natuurlijk leren, met specifieke pijlers (NLP, Systemisch Werken, Oplossingsgericht Werken) die het pedagogisch en didactisch handelen ondersteunen. 

Volgens Het Kleurenorkest zijn deze methodieken uitstekende hulpmiddelen voor de pedagogische en didactische benadering van kinderen, zodat een zo gezond mogelijk klimaat ontstaat om te leren, te werken, te spelen, en vooral werkelijk gezien en begeleid te kunnen worden. De leerkrachten zijn hierin geschoold.

De initiatiefnemers van de school zijn er van overtuigd dat kinderen in deze tijd op een andere wijze informatie tot zich nemen. Niet ieder kind leert op hetzelfde moment dezelfde kennis en ook nog niet in hetzelfde tempo. Reden voor de school om meer aan deze persoonlijke en natuurlijke wens tegemoet te komen.

Deze informatieochtend wordt gehouden op woensdag 18 september aan de Oosterzijweg 8 in Limmen. Belangstellenden zijn welkom tussen 09:30 en 11:00 uur. Bezoek de website van Het Kleurenorkest voor meer informatie.

© Nationale Onderwijsgids