Winnaars tekenwedstrijd Marant

ELST – Met een grote glimlach namen vijf winnaars van de Marant tekenwedstrijd afgelopen woensdag hun prijzen in ontvangst. Naast een Stabilo tekenset kregen zij een koekblik met op de deksel een glanzende afdruk van hun eigen winnende tekening. Deze koekblikken met de winnende tekeningen worden ook aan alle scholen uitgedeeld als bedankje voor het gebruik van behandelruimten.

De leukste plek waar ik heb gelezen!
Ruim 220 kinderen die allen in dyslexiebehandeling zijn bij Marant namen deel aan de tekenwedstrijd De leukste plek waar ik heb gelezen. Op een speciaal tekenvel konden zij een tekening maken van de leukste plek waar zij gelezen hebben. Uiteraard was lezen op vakantie een favoriet onderwerp, maar ook de achtertuin, in bed en op school waren populair. De jury bestond uit drie dyslexiebehandelaars van Marant, die uit iedere vestigingsregio een winnaar kozen. 
 
Dewi Rijks, manager Behandelpraktijk bij Marant, presenteerde woensdag  29 mei de prijsuitreiking op de locatie in Elst. Uit de vijf regio’s Elst, Apeldoorn, Leerdam, Zevenaar en Groenlo waren vijf winnaars gekozen die allemaal hun trotse ouders, broertjes en zusjes hadden meegenomen. “Ik was echt heel blij want ik had het niet verwacht.” reageerde één van de winnaars.