Normal_laptop__typen__solliciteren__bloggen__verslag__huiswerk__student

Op dinsdag 23 januari 2018 vindt het congres ‘Gepersonaliseerd leren’ plaats! Een congres over futureproof onderwijs dat aansluit bij de behoeftes van de inviduele student. Ben jij opleidingsmanager, onderwijsontwikkelaar, teamleider, docent of gewoon iemand met een hart voor het onderwijs? En wil jij bij het congres in de Jaarbeurs Utrecht zijn?  Wij mogen 10 procent korting geven aan iedereen die zich via deze link aanmeldt of onze unieke kortingscode NatOndGids10 gebruikt!

Waarom gepersonaliseerd onderwijs?

Zet (digitale) onderwijsinnovatie om in gepersonaliseerd leren mogelijk te maken in uw onderwijsorganisatie. Bereid u voor op een verandering om het onderwijs aan te passen aan de individuele behoefte van de student.

De vraag van leerlingen en studenten is in ontwikkeling en blijft zich ontwikkelen. De reactie van het onderwijs is essentieel om tegemoet te komen aan de vraag van de student. Prikkel, stimuleer, daag leerlingen en studenten uit en bereid ze voor op het werken in de 21ste eeuw. Ontwikkel persoonlijke talenten en creëer een omgeving waarin de student en de docent het onderwijs samen (verder) ontwikkelen. Kortom: innoveer het onderwijs en maak gepersonaliseerd leren realiteit!

Voor wie is het congres?

Het Congres Gepersonaliseerd Leren is interessant voor een brede groep mensen die het onderwijs willen innoveren, werkzaam in het VO, MBO, HBO & WO. Inspirerende sprekers vanuit innovatieve onderwijsvormen komen die dag aan bod, inspiratie vanuit zowel het voortgezet onderwijs als het hoger onderwijs.

Het congresprogramma

Dagvoorzitter Martijn Meeter opent om 9.30 het congres. Vervolgens gaan keynote sprekers in op gametechnologie, ‘futureproof education’ en ‘future vision’. Aan het einde van de dag kun he enkele In Depth Learning Sessions bijwonen waarin op internationaal niveau wordt gediscussieerd over gepersonaliseerd leren en alle aspecten daaromheen.

Bestel je kaarten nu met korting!

De kosten voor het congres zijn 599,00. Via deze link ontvang je 10% korting! Meld je je rechtstreeks aan via de website van SBO? Gebruik dan onze unieke kortingscode NatOndGids10. Wacht niet te lang met bestellen, want vol = vol!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids