Normal_beurs_utrecht1

Er zijn talloze mogelijkheden om de wereld te ontdekken, taalkennis te verbeteren, de eigen horizon te verbreden en ervaringen in het buitenland op te doen. De Youth Education & Travel Fair in Utrecht biedt de kans om een overzicht te krijgen in de verschillende programma's. Geïnteresseerden kunnen op 28 maart persoonlijk in gesprek gaan met verschillende aanbieders voor verblijf in het buitenland. Dit meldt het International Education Network.

Aanbieders uit Nederland en het buitenland geven advies en informatie over onderwijs en reizen in het buitenland. Hierbij valt te denken aan vrijwilligerswerk, stages en studeren in het buitenland, Au-Pair, tussenjaar programma's, taalreizen, scholierenuitwisseling, High School Year en veel meer. Daarnaast is er informatie over financiering en studiebeurzen verkrijgbaar. Leerlingen, geslaagden, studenten en allen die nieuwe ervaringen in het buitenland willen opdoen zijn uitgenodigd om de beurs te bezoeken.

De informatiebeurs wordt georganiseerd door International Education Network, een onafhankelijke organisatie die advies en informatie aan jongeren geeft over onderwijs en verblijf in het buitenland. De informatiebeurs vindt van 10.00 uur tot 15.00 plaats in het Christelijk Gymnasium Utrecht. Toegang is gratis. 

© Nationale Onderwijsgids