Normal_image001__12_

Het labelen van studieboeken en lesmateriaal voorkomt heel wat ongemak en chaos voor studenten. Regelmatig zie je door de bomen het bos niet meer vanwege een gigantisch aanbod studieboeken. Labels zorgen voor herkenning en brengen structuur in al het lesmateriaal van je onderwijsinstelling. DCP verkoopt allerlei labels en etiketten voor studiemateriaal die lang leesbaar blijven. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw lesorganisatie of schoolbibliotheek? Ontdek het aanbod bij DCP en vind bij dit bedrijf de gewenste etiketten en stickers inclusief een eigen labelprinter!

Schep orde in de chaos met stickers en etiketten

Heeft jouw onderwijsinstelling een eigen schoolbibliotheek met studieboeken die worden uitgeleend aan studenten? Of deel je regelmatig uittreksels met studenten die vaker gebruikt moeten worden? Met stickers en etiketten is al het studiemateriaal eenvoudig te labelen. Door boeken van stickers en etiketten te voorzien, creëer je inzicht in de boekencollectie van de bibliotheek. Studenten kunnen zelfstandig les- en studieboeken pakken en terugzetten. Wordt het lesmateriaal verkeerd teruggeplaatst, dan zie je dit in één oogopslag en kun je direct actie ondernemen. Op die manier blijft elke schoolbibliotheek overzichtelijk.

Etiketten en stickers zijn vanuit jouw onderwijsinstelling ook te verkopen aan studenten. Op die manier stimuleer je ze om verantwoordelijk met studieboeken om te gaan.

Voordelen etiketten voor studenten

Het gebruik van etiketten en stickers op studiemateriaal levert studenten allerlei voordelen op:

  • Etiketten en labels van DCP blijven langer leesbaar;
  • Etiketten en stickers van DCP zijn optimaal bestand tegen krassen, extreme weersomstandigheden en bijtende stoffen;
  • Het labelen van lesboeken zorgt voor overzicht en voorkomt chaos in de schoolbibliotheek.

Stickers en etiketten gebruiken voor jouw onderwijsinstelling? Met de etiketten van DCP kies je voor kwalitatieve stickers waar docenten en studenten baat bij hebben!

Bevorder de leesbaarheid van labels met thermisch transfer etiketten

Etiketten en stickers zijn er in allerlei uitvoeringen. Thermisch transfer etiketten zijn een uitkomst wanneer je op zoek bent naar duurzame stickers. Dankzij een speciale transfertechniek blijven stickers veel langer leesbaar. Met zogenaamde linten bescherm je elke opdruk tegen aantasting van buitenaf. Dit type stickers is ook zeer geschikt voor gebruik in magazijnstellingen, ideaal dus voor de schoolbibliotheek. Bovendien zijn etiketten en stickers te bedrukken met het logo van jouw onderwijsinstelling. Wil je ook gepersonaliseerde stickers? Laat je informeren door de experts van DCP.

Labels printen met een Zebra labelprinter

Het printen en bedrukken van stickers en etiketten is uit te besteden, maar eigen beheer is ook een optie. Zelf printen doe je bijvoorbeeld met behulp van een Zebra labelprinter. Een Zebra labelprinter is er in verschillende uitvoeringen en daarom is er altijd een exemplaar verkrijgbaar die goed aansluit op de wensen van jouw onderwijsinstelling. Twijfel je tussen een inkjet-, lint- of thermische labelprinter van het merk Zebra? Win advies in bij het team van DCP en schaf de juiste labelprinter aan.

Vraag een offerte aan bij DCP

Wil je etiketten en stickers printen voor al het lesmateriaal en de studieboeken in jouw schoolbibliotheek? Vraag een offerte aan bij DCP voor de aankoop van een labelprinter inclusief bijpassende etiketten.