Normal_headway-5qgiuubxkwm-unsplash

Misschien heb je het wel eens voorbij horen komen; The Lean Six Sigma Company. Zeker als je hoofd ben van een eigen bedrijf is de kans groot dat je dit wel eens voorbij hebt zien komen. Het kan veel meerwaarde hebben om eens te kijken bij dit bedrijf, maar voor je dit gaat doen is het misschien eerst handig om te weten wie ze zijn en wat ze doen. Hieronder vertellen we je wat The Lean Six Sigma Company doet.

Wat is het?

The Lean Six Sigma company focust zich op het verbeteren van processen binnen een bedrijf en om er voor te zorgen dat er een hoge kwaliteit is. Dit doen ze niet door het voor jou op te lossen, maar door jou er in te trainen zodat je het zelf op kan lossen. Ze zijn wereldwijd te vinden, omdat het zo’n goede en bewezen methode is, is het een enorm succes.

Wat bieden ze aan?

The Lean Six Sigma Company biedt verschillende dingen aan, zo bieden ze bijvoorbeeld trainingen aan die je kunt volgen als individu, maar ook als organisatie in zijn geheel. Ze hebben hier trainingen die zowel voor beginners als voor gevorderde zijn. Je hebt hierin net als bij judo verschillende kleuren banden, waarbij je begint bij geel, doorgaat naar groen en eindigt bij zwart. Ze geven ook online en klassikale trainingen en geven ook advies aan bedrijven.

Waarom is het belangrijk?

Omdat het bewezen is dat de methode die The Lean Six Sigma Company gebruikt werkt, is het een belangrijk iets wat voor ieder bedrijf van toepassing is. Het is niet voor niets dat ze over de hele wereld zijn verspreid om hun kennis te delen met anderen. Als je dus zelf op zoek bent naar een manier om je bedrijf te verbeteren, dan kan het een goede stap zijn om hier, bij The Lean Six Sigma Company, te beginnen.

The Lean Six Sigma Company is een vrij bekend bedrijf, zeker onder de mensen die de leiding hebben van een eigen bedrijf. De company helpt met het verbeteren van processen binnen een bedrijf en willen er voor zorgen dat alles wat jij produceert van hoge kwaliteit is. Om deze kennis over te brengen bieden ze trainingen aan, zowel fysiek als online, die je alleen kunt volgen maar ook als gehele organisatie. Het is een bewezen methode die werkt, en is verspreid over de hele wereld.