Normal_pexels-kai-pilger-996329__1_

Tylko meubels is een innovatief en vooruitstrevend meubelmerk dat is opgericht om klanten zo snel en gemakkelijk mogelijk te voorzien in meubels die voldoen aan hun wensen. Sinds de oprichting heeft Tylko een belangrijke plaats ingenomen in de wereld van meubeldesign en -productie, dankzij de inzet van technologie en hun focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. Tylko werkt aan de hand van de volgende pijlers: 

  • Snelle productie;

  • Gratis bezorging;

  • Full-service montage;

  • Gratis 100 dagen retourbeleid.

Assortiment

In eerste instantie wordt er vaak gedacht dat de meubels alleen geschikt zijn voor kamers in een woonhuis. Dit is niet zo, denk bijvoorbeeld ook aan klaslokalen die ingericht moeten worden met meubels. Bij Tylko bent u aan het juiste adres voor verschillende meubels. Dit gaat van kledingkasten op maat voor de slaapkamer, tot aan op maat gemaakte ladekasten voor het klaslokaal.

 

Tylko-app

Een van de meest opvallende kenmerken van Tylko meubels is de Tylko-app. Deze app heeft de manier waarop klanten hun meubels ontwerpen en kopen compleet veranderd. Met deze app kunnen klanten hun meubelstukken op maat laten maken door te spelen met de afmetingen en kleuren en door de stukken te visualiseren dankzij de augmented reality-technologie. Hierdoor kan je gelijk zien hoe de meubels in de ruimte staan. Dit kan in een woonkamer zijn, maar bijvoorbeeld ook in een klaslokaal. Dit maakt het proces van het kiezen en kopen van meubels veel eenvoudiger en leuker.

 

Ontwerpers

Een ander opvallend kenmerk van Tylko meubels is hun ontwerpkwaliteit. Het bedrijf werkt samen met enkele van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld om meubels te creëren. Of u nu op zoek bent naar een stoel, een bank, een tafel, een ladekast of een kledingkast op maat, Tylko heeft een ontwerp dat bij uw smaak en behoeften past.

 

Materialen

Maar het is niet alleen het ontwerp dat indruk maakt bij Tylko meubels. Het merk staat ook bekend om de hoge kwaliteit van de materialen die ze gebruiken. Alle meubels zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en andere duurzame materialen. Het productieproces is zo georganiseerd dat het afval tot een minimum wordt beperkt. Dit zorgt ervoor dat de meubels niet alleen mooi, maar ook duurzaam en verantwoord zijn.

 

Duurzaamheid

De duurzaamheid van de meubels van Tylko past goed bij de filosofie van het bedrijf. Tylko is namelijk van mening dat meubels niet alleen mooi moeten zijn, maar ook functioneel en praktisch. Het bedrijf streeft er dan ook naar om meubels te ontwerpen die aansluiten bij de behoeften van de klant en die een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Tylko meubels is een van de meest innovatieve en klantgerichte meubelmerken op de markt. Het merk heeft zichzelf gepositioneerd als een toonaangevende speler in de industrie dankzij hun focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid. Met op maat gemaakte meubels, hoogwaardige materialen en uitstekende ontwerpen biedt Tylko een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en praktisch. Kortom, als u op zoek bent naar kwaliteitsmeubels die aan uw behoeften voldoen en uw interieur verbeteren, dan is Tylko meubels zeker het overwegen waard.