Normal_tme1

TME is een toonaangevende distributeur van elektronische componenten, met een portefeuille van meer dan 500.000 producten. Sinds 1991 leveren wij klanten hoogwaardige producten. De kracht van TME ligt in het end-to-end karakter - wij zijn een betrouwbare leverancier van alle noodzakelijke elektronische componenten in de hele toeleveringsketen.

TME werd opgericht in 1991.

TME werd opgericht in 1991. In de beginjaren richtten wij ons op kleine bestellingen en probeerden wij relaties met onze klanten op te bouwen door hen goede prijzen te bieden. Deze strategie heeft vruchten afgeworpen: vandaag heeft TME meer dan 500.000 producten in zijn portfolio, wat betekent dat u alles kunt vinden wat u nodig hebt voor uw projecten tegen een eerlijke prijs en betrouwbare levertijden.

Vandaag heeft TME meer dan 500 000 producten in zijn portefeuille.

TME heeft momenteel meer dan 500.000 producten in zijn portefeuille. Met dit uitgebreide assortiment kunnen wij alle benodigde elektronische componenten voor uw toepassing leveren. Onze belangrijkste troeven zijn:

  • Hoge productvariëteit en kwaliteit.
  • Breed netwerk van klanten met eigen productiefaciliteiten
  • Beschikbaarheid van een groot aantal halfgeleiders, passieve componenten en voedingen

De kracht van ons aanbod is het uitgebreide karakter ervan - wij zijn een betrouwbare leverancier van alle elektronische componenten die u nodig hebt.

Bij TME begrijpen we dat u één leverancier nodig heeft voor al uw elektronische onderdelen. Wij kunnen de hele toeleveringsketen leveren, van grondstoffen tot afgewerkte producten. Wij beschikken over een grote productportefeuille en kunnen complete oplossingen bieden voor elektronicafabrikanten in uiteenlopende sectoren, zoals medische technologie en communicatieapparatuur. Zie bijvoorbeeld https://www.tme.eu/nl/katalog/reedcontacten_100478/

TME kan uw bedrijf in de hele toeleveringsketen ondersteunen.

TME is een erkend distributeur van elektronische componenten, wat betekent dat we u een breed scala aan producten en diensten kunnen aanbieden om uw bedrijf te helpen slagen. We zitten al meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven, dus we weten wat er nodig is om te slagen in deze industrie. Onze uitgebreide voorraad omvat honderdduizenden artikelen, van standaard weerstanden en condensatoren tot complexe microprocessoren. We hebben ook een volledig uitgeruste technische afdeling, met deskundigen die u kunnen helpen met alles van het ontwerpen van nieuwe producten tot het oplossen van problemen met bestaande producten.