Hogeschool Tio

Recht is toch heel ontastbaar? Dat klopt en toch kom je het overal tegen! Bij het afsluiten van je HBO Max-abonnement, online aankoop van een iPhone en bij een bedrijfsovername. Ben jij een ware detective, oplossingsgericht en geïnteresseerd in de wereld van het recht? Dan is Hbo Rechten voor jouw de perfecte match.  

Ga bijvoorbeeld aan de slag als bedrijfsjurist, consultant, juridisch adviseur, griffier of paralegal. Kijk voor meer mogelijkheden op hbo rechten.

Doordat de opleiding hbo Rechten bij Hogeschool Tio de enige particuliere Hbo Rechtenopleiding is van Nederland, zit je in kleine klassen en krijg je de coolste projecten! Zo ga je het onder meer opnemen tegen je medestudenten in de pleitwedstrijd, verdiep je je in een bedrijfscrisis en ervaar je hoe het er in een rechtszaal echt aan toegaat tijdens het project Toga voor een dag. 

Waarom kiezen studenten voor Hbo Rechten bij Tio?

  1. Er is bij Tio veel aandacht voor persoonlijk ontwikkeling en begeleiding.
  2. Je kunt bij Tio in slechts 3 jaar je hbo-diploma behalen.
  3. Door intensieve samenwerking met brancheverenigingen en netwerkorganisatie, sluit het studieprogramma aan bij de laatste trends en ontwikkelingen.
  4. Omdat je tijdens je studie de theoretische kennis meteen in de praktijk toepast, ben je na het behalen van je diploma welkom bij allerlei soorten bedrijven om hen op  juridisch vlak te adviseren.

Ook heb je bij de opleiding Hbo Rechten van Tio veel keuzevrijheid.  Je kunt 42% van de inhoud van je opleiding zelf bepalen: je stageplek, je rol bij projecten, de minor die bij je past en je afstudeerthema.

  

   

 

Hbo rechten iets voor jou? 

Zoek jij zaken graag tot de bodem uit en vind jij het leuk om casussen te analyseren? 

Ben jij altijd behulpzaam en wil je mensen graag voorzien van advies? En vraag jij je af “Past de Hbo Rechten studie bij mij?” Bekijk nog meer karaktereigenschappen en vaardigheden die passen bij jou als aanstromend bedrijfsjurist. Welkom in de juridische branche, jij gaat hier je plekje wel vinden.

Of doe de Tio-studiekeuzetest en kom te weten welke studie of beroep bij jou past!