Logo_logo_theologische-universiteit-v-d-gereformeerde-kerken-vrijg-ned

Het vinden van de juiste studie is een belangrijke, maar ook een moeilijke keuze. Een dagje meedraaien is een goede manier om erachter te komen of een studie bij je past. Bij de Theologische Universiteit Kampen staan persoonlijke ontwikkeling, vaststellen van individuele leerdoelen, persoonsvorming en geestelijke groei centraal. Met een totaal van ongeveer 150 studenten is er veel aandacht voor elkaar en is de onderlinge betrokkenheid groot.

Wil jij theologie studeren? Met een vwo-diploma kan dat! Je hoeft geen kennis te hebben van Grieks of Latijn. Ook bèta’s zijn van harte welkom! Theologie is niet alleen een talige studie, je moet juist ook abstract kunnen denken. Studeren aan de TU Kampen betekent dat je wetenschappelijke theologie, geloof en je eigen persoonlijkheid met elkaar leert verbinden.

De TU Kampen heeft drie opleidingen: een driejarige Bachelor Theologie (180 EC), een driejarige Master Theologie Predikant (180 EC) en een Master Theologie Algemeen (60 EC; een jaar voltijd of twee jaar deeltijd). Je bent altijd van harte welkom om kennis te maken door een dagje mee te lopen. Je volgt  colleges, kunt uitgebreid vragen stellen aan docenten en studenten en als je dat wilt 's avonds nog van het studentenleven proeven.

Interesse? Meld je aan via: kennismaken@tukampen.nl en wij plannen samen een meeloopdag voor je in!

(Dit is een advertorial)