Logo_naamloos

NPO 3FM en Stukafest studentenkamerfestival slaan de handen ineen. Als een ware estafette hopt NPO 3FM een half jaar lang van provincie naar provincie, van studentenkamer naar studentenkamer. Studentenhuizen geven zich vanaf vandaag via 3fm.nl of via de 3FM-app op om kans te maken op een huiskamerconcert van een 3FM Serious Talent band of artiest. Dat meldt NPO 3FM.

In het kader van de ‘3FM Serious Talent Stukafestafette’ maken 3FM Serious Talent bands en artiesten een tour langs zes provincies in Nederland: Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Limburg, Groningen en Utrecht. Elke maand verkiest NPO 3FM samen met Stukafest het leukste studentenhuis van de provincie. Dat huis is voor één avond het podium voor het 3FM-huiskamerconcert, waar de radiozender natuurlijk online verslag van doet.

Een half jaar lang staat elke maand één provincie centraal. In september vindt het eerste concert plaats in de provincie Zuid-Holland. Als studentenhuis mee doen? Kijk op www.3fm.nl voor meer informatie.

© Nationale Onderwijsgids