Normal_images__4_

Enige honderden kersverse eerstejaars studenten economie gaan op maandag 24 augustus een Wereldrecordpoging Push Ups doen voor een officieel Guinness World Record.

De wereldrecordpoging maakt deel uit van de MAK Introduction Day, de introductiedag van de Tilburg School of Economics and Management. Voor de recordpoging zijn minimaal 615 studenten nodig die een minuut lang push ups doen.
 
De studenten gaan op maandag 24 augustus om 15.45 uur bij het sportveld van Tilburg University Sports Center, Sportweg 13 te Tilburg een poging doen. 
 
Op 24 augustus gaat overigens de introductieweek (Tilburg Orientaton Program) van start waarin meer dan 2300 nieuwe studenten van Tilburg University kennismaken met het studentenleven in Tilburg door voorlichting, sport, spel en feesten. Op woensdag 26 augustus wordt bovendien voor 4.000 studenten van zowel Fontys als Tilburg University de gezamenlijke Tilburg City Brunch geserveerd op vier verschillende locaties in het centrum van de stad. De gemeente Tilburg vraagt hierbij samen met de hogere onderwijsinstellingen in Tilburg aandacht voor voedselconsumptie, verspilling en duurzaam eten. Dit jaar viert de TOP-week zijn 35-jarige bestaan en dit zal groots gevierd worden met allerlei activiteiten gedurende de week. 
 
© Nationale Onderwijsgids