Nyenrode Business Universiteit
Remmelt Vetkamp is benoemd tot financieel directeur en lid van het College van Bestuur van de Nyenrode Business Universiteit. Met ingang van 1 september zal hij de nieuwe functie bekleden. Huidig financieel directeur Joost Pieter de Smeth gaat dan met pensioen. Dit meldt Nyenrode Business Universiteit.
 
Momenteel is Vetkamp lid van het College van Bestuur van Zuyd Hogeschool in Limburg. Hij heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven evenals een afgeronde studie in bedrijfseconomie en informatiemanagement. Daarnaast heeft hij meerdere programma’s aan verschillende business schools gevolgd. 
 
Prof. dr. Miša Džoljić, Rector Magnificus van Nyenrode Business Universiteit: “De afgelopen periode heeft Nyenrode flink geïnvesteerd in verbeteringen aan het landgoed en de campus. Ook zet Nyenrode sterk in op vernieuwingen op onderwijsgebied, zoals blended learning. Die investeringen leveren alle een onmisbare bijdrage aan de toekomst van onze universiteit. De komende jaren wil Nyenrode die verder gaan uitbouwen. Remmelt Vetkamp zal daar, mede gezien zijn jarenlange ervaring op het gebied van ICT en onderwijs, een vooraanstaande rol in hebben. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij de universiteit weer een stap verder kan brengen.”
 
© Nationale Onderwijsgids