Normal_download__3_

In de serie Jaargetijdengasten van Studium Generale Erasmus en Erasmus Podium is deze keer collegevoorzitter Pauline van der Meer Mohr van de Erasmus Universiteit Rotterdam te gast. Als 'Lentegast' zal de voorzitter onder leiding van interviewer Geert Maarse haar ideale televisieavond samenstellen en daarnaast ook vragen van studenten uit de zaal beantwoorden.

Het programma Jaargetijdengasten is een mix van de bekende televisieprogramma's Zomergasten en College Tour. Voor het programma koos Pauline van der Meer Mohr beeldfragmenten uit, zoals videoclips, filmfragmenten en nieuwsflitsen, die gaan over mensen die belangrijk voor haar zijn geweest of  voor haar levensbepalende gebeurtenissen laten zien. Daarna gaat de collegevoorzitter met studenten in de zaal in gesprek over onder meer leiderschap en de “graaicultuur” in de bankwereld.

Het programma Jaargetijdengasten stelt elk seizoen een prominente gast centraal. Eerder waren dat onder meer Jörgen Raymann, Inez Weski en Nout Wellink. Pauline van der Meer Mohr is voorzitter van het College van Bestuur van de Rotterdamse universiteit. Daarvoor bekleedde zij belangrijke posities bij Shell, TNT en ABN Amro. De avond met Lentegast Van der Meer Mohr vindt maandag 31 maart plaats in het Erasmus Paviljoen. Plaatsen reserveren kan op www.sgerasmus.nl.

Lees hier het interview van de Nationale Onderwijsgids met Pauline van der Meer Mohr

© Nationale Onderwijsgids