Dag van de Leid(st)er

Op 16 september 2021 is het de Dag van de Leid(st)er. Deze dag vindt jaarlijks plaats op de derde donderdag van september. Wie zetten we op deze dag in het zonnetje? En hoe kunnen we dat het beste doen? Je leest er meer over.

Elke dag gaan veel kinderen naar de kinderopvang en het kinderdagverblijf. Ook gaan kinderen naar gastouders toe. De medewerkers op de kinderopvang en het kinderdagverblijf en de gastouders, die gastouderopvang faciliteren, spelen dan ook een belangrijke rol in de opvoeding van onze kinderen. Op de Dag van de Leid(st)er kunnen ouders én werkgevers hun waardering uiten.  
 

Wie zetten we in het zonnetje op de Dag van de Leid(st)er?

Op de Dag van de Leid(st)er staan we stil bij het werk van medewerkers op de kinderopvang en het kinderdagverblijf, maar ook bij het werk van gastouders. Zij hebben allen een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit heel veel gezinnen. Met veel liefde, kunde en betrokkenheid nemen zij de zorg en opvang van vele kinderen op zich. Het kind staat voor hen altijd op de eerste plaats en dat siert hen! 
 

Hoe kunnen we deze leid(st)ers in het zonnetje zetten?

Om onze waardering te uiten, willen we deze medewerkers en gastouders bedanken, maar hoe doen we dat? Kortom, met welk cadeau maak je ze blij? Met een persoonlijk cadeau waarmee je ze ook een wereld aan mogelijkheden geeft, de VVV Cadeaukaart! Met de VVV Cadeaukaart kunnen ze alle kanten op, of ze nu een dagje of nachtje eropuit willen, heerlijk willen lunchen of dineren bij een restaurant naar keuze of fysiek of online willen shoppen. Hierbij kan je een thema cadeaukaart uitkiezen, zoals de ‘VVV Cadeaukaart Bedankt’, en een persoonlijke boodschap toevoegen waarin je hen bedankt voor de goede zorgen!  
 

Speciale actie VVV Cadeaukaarten

VVV Cadeaukaarten heeft speciaal voor de Dag van de Leid(st)er een actie opgezet. De ‘Bedankt’-omslag van de ‘VVV Cadeaukaart Bedankt’ is gratis te verkrijgen met behulp van de kortingscode LEIDSTER21. Dit cadeau kan je in de webshop van VVV Cadeaukaarten bestellen en de kortingscode kan je bij het afrekenen invoeren. Wie maak jij blij? 
 
Voor meer informatie over de Dag van de Leidster en de actie van VVV Cadeaukaarten, klik hier