Dag van de Leraar

Op 5 oktober 2021 is het de Dag van de Leraar, ook wel de Dag van de Leerkracht genoemd. Deze dag vindt jaarlijks plaats en valt in de Nationale Onderwijsweek. Wie zetten we op de Dag van de Leraar in het zonnetje? En hoe kunnen we dat het beste doen? Je leest er meer over.

De Dag van de Leraar wordt sinds 1962 wereldwijd gevierd in zo’n 88 landen. De dag is in het leven geroepen om extra waardering te tonen voor leerkrachten en hun werk. Scholen grijpen deze dag aan om hun leerkrachten in het zonnetje te zetten.  
 
Wie zetten we in het zonnetje op de Dag van de Leraar?
Op de Dag van de Leraar zetten we de leerkrachten in ons land in het zonnetje. Onze leerkrachten hebben allen een belangrijke taak bij onderwijzen van onze kinderen. Elke dag staan zij weer met volle energie voor de klas om het beste uit de leerlingen te halen. Met veel kunde en betrokkenheid nemen zij deze verantwoordelijkheid op zich en dat verdient een schouderklopje!
 
Hoe kan jij jouw leerkrachten bedanken?
Je wilt je leerkrachten bedanken, maar hoe doe je dat? Kortom, waarmee maak je ze nu echt blij? Met een persoonlijk cadeau waarmee je ze ook een wereld aan mogelijkheden geeft, de VVV Cadeaukaart! Met de VVV Cadeaukaart kunnen ze alle kanten op, of ze nu een dagje of nachtje eropuit willen, heerlijk willen lunchen of dineren bij een restaurant naar keuze of fysiek of online willen shoppen. Hierbij kan je een thema cadeaukaart uitkiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen waarin je hen bedankt voor hun inzet! 
 
Speciale actie VVV Cadeaukaarten
VVV Cadeaukaarten heeft speciaal voor de Dag van de Leraar een actie opgezet. Het toevoegen van een persoonlijk bericht aan je cadeaukaart is nu gratis met behulp van de kortingscode BERICHT. Dit cadeau kan je in de webshop van VVV Cadeaukaarten bestellen en de kortingscode kan je bij het afrekenen invoeren. Wie maak jij blij op de Dag van de Leraar? Veel geefplezier!
 
Voor meer informatie over de Dag van de Leraar en de actie van VVV Cadeaukaarten, klik hier.