Hogeschool Inholland Delft laat tijdens Open Avond diverse opleidingen zien

Hogeschool Inholland Delft opent op woensdag 7 februari haar deuren voor enthousiaste studiekiezers die de veelzijdige wereld van groene en technische hbo-opleidingen willen ontdekken. Tijdens deze Open Avond krijgen bezoekers een unieke gelegenheid om inzicht te krijgen in de boeiende vakgebieden van tuinbouw, dieren, natuur, milieu, voeding en luchtvaarttechnologie. Gedreven studenten en gepassioneerde docenten staan klaar om de bezoekers mee te nemen op een reis door hun vakgebied.  Bezoekers zijn van 17.00 uur tot 20.00 uur welkom op de Rotterdamseweg in Delft. Dat meldt Hogeschool Inholland. 

Proef de sfeer, stel al je vragen aan de studenten, docenten en studiekeuzeadviseurs. Stap in jouw toekomst en beleef hoe het is om bij Inholland Delft te studeren. Tijdens de Open Avond zijn de studiekeuzeadviseurs aanwezig om studiekiezers te helpen bij het vinden van de juiste hbo-opleiding. Via een competentiespel op het studiekeuzeplein kun je ontdekken welke opleidingen goed matchen.

Open Avonden van Inholland 

Potentiële studenten geven aan dat ze de Open Avonden van Inholland als bijzonder prettig ervaren. Tijdens de laatste editie deelde studiekiezer Anne haar enthousiasme: "Tot nu toe vind ik de Open Avond van Inholland Delft erg leuk. Iedereen wil me heel erg helpen met al mijn vragen." Tijn, studiekiezer met een achtergrond in tuinbouw, merkte op: "Ik ben voor de opleiding Tuinbouw & Agribusiness naar de Open Avond van Inholland Delft gegaan. Ik heb al een achtergrond in de tuinbouw, dus dit sluit perfect aan."

Mis deze kans niet om de sfeer te proeven en je te laten informeren over de diverse mogelijkheden die Hogeschool Inholland Delft te bieden heeft. 

Door: Nationale Onderwijsgids