Normal_11328

GRONINGEN - De drie studentenhuizen die nog kans maken op de titel ‘Studentenhuis van het Jaar 2012' staan in Den Haag, Amersfoort en Delft. Zij hebben de afgelopen maand de meeste stemmen weten te vergaren. Op donderdag 31 mei wordt de uitslag bekendgemaakt.

Studenten.net, organisator van deze verkiezing, ging afgelopen maand met een filmcrew bij de huizen langs om te kijken hoe gezellig de bewoners zijn, van hoeveel producten in de koelkast de houdbaarheidsdatum is verstreken, hoe schoon de GK (gemeenschappelijke kamer) en badkamer zijn en hoe hoog de stapel afwas reikte.

Bezoekers van de website bepalen door online te stemmen welk huis wint, deels door de algemene stemmodule waarin alle huizen (anoniem) voorbij komen met foto's en uitspraken en deels door de voorkeurstemmen die zijn uitgebracht onderaan het profiel van het huis.

Donderdag(avond) 31 mei wordt bekend gemaakt welk huis de felbegeerde titel wint. Klik hier om meer te weten te komen over de drie overgebleven studentenhuizen.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen