Normal_11258

LEEUWARDEN - Na de Bremerhaven, Plymouth en Dubrovnik zal de vierde Internationale Cruiseconferentie van 21 tot en met 23 mei plaatsvinden in Nederland. Thema is : "The cruise industry, the next 25 years".

Tijdens de conferentie zullen mensen uit de praktijk van de cruisebranche, het hoger beroepsonderwijs en verscheidene onderzoekers hun visie delen op de ontwikkeling van de cruisebranche in de komende 25 jaar. De Stenden Hotel Management School in Leeuwarden zal de rol van gastheer voor de academische conferentie op zich nemen.

Keur aan (inter)nationale sprekers
Het congres omvat een veelzijdig programma met een keur aan (inter)nationale sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en de dagelijkse praktijk. Met de conferentie viert de Stenden Hotel Management School in Leeuwarden haar 25-jarig bestaan. Sinds 2006 biedt de hogeschool een bacheloropleiding op dat gebied met als specialisatie Cruise management. De studenten met deze specialisatie brengen als onderdeel van hun studie een week door op een cruiseschip en lopen stages bij verschillende internationale cruiseorganisaties.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen