Normal_9763

ZWOLLE - Hogeschool Windesheim in Zwolle organiseert op dinsdag 6 maart, in samenwerking met onder andere de Provincie Overijssel, het congres Kunststoftechnologie. Thema is ‘Open innovatie en duurzame ontwikkelingen in de kunststoftechnologie'. Het congres vindt plaats in het Polymer Science Park in Zwolle, het nieuwe innovatiecentrum dat een dag eerder wordt geopend.

Duurzame ontwikkeling in de kunststofindustrie
Het congres wordt georganiseerd met het oog op gewenste kennisdeling en innovatie binnen de kunststofindustrie. Centraal hierbij staat het thema ‘duurzame ontwikkeling'. De toenemende schaarste van bronnen is een belangrijke oorzaak voor de tendens dat bedrijven steeds duurzamer willen produceren.

Professionals uit het vakgebied verzorgen tijdens het congres lezingen en workshops over duurzame ontwikkeling binnen de kunststofproductie en de betekenis van kennisdeling en innovatie daarbij. Het belooft een boeiende dag te worden waarin de voor Windesheim belangrijke uitgangspunten ondernemen, onderzoek en onderwijs in elkaar grijpen.

Klik hier voor meer informatie over het congres.

© Nationale Onderwijsgids