Normal_9082

LEEUWARDEN - Onlangs bracht een groep derdejaarsstudenten en docenten van de opleiding Communicatie van NHL Hogeschool een bezoek aan Polen in het kader van een intercultureel project. Ze bezochten de steden Poznan, Krakow en Wroklaw.

Ter voorbereiding op de excursie werkten de studenten aan marketingcommunicatieplannen voor verschillende opdrachtgevers in Polen. Tijdens de excursie bezochten ze deze bedrijven presenteerden zij hun plannen. De feedback van de bedrijven verwerken ze in een definitieve versie die ze eind januari inleveren.

Naast de bezoeken aan de opdrachtgevers, gingen de studenten ook andere bedrijven bij langs. Zo hebben ze een bezoek gebracht aan reclamebureau GDP, bierbrouwerij Lech, OttoWorkforce, Wroclaw Agglomeration Development Agency en evenementenbureau KBF.

De reis bood de studenten de gelegenheid om internationaal te bekijken hoe het werkveld van communicatie eruitziet. Zo werd de organisatie achter het Poolse Maltafestival bezocht, dat jaarlijks plaatsvindt in Poznan en honderdduizenden toeschouwers trekt.

© Nationale Onderwijsgids