Normal_9018

ZWOLLE - Op vrijdag 3 februari vindt het congres DNA van Leiderschap plaats. Een samenwerking tussen drie partners die de passie delen om leiderschap naar een hoger plan te tillen: Windesheim, de Mensiumgroep en Double Healix. Een dag vol inspiratie, confrontatie en reflectie.

Windesheim tilt leiderschap naar een hoger plan met onder meer managementopleidingen, managementdevelopmenttrajecten op maat, congressen en lezingen en onderzoek naar thema's als Sociale Innovatie en Verscheidenheid. Aansluitend op dit thema vindt op 3 februari bij Windesheim het congres DNA van Leiderschap plaats.

Een dag vol inspirerende sprekers en workshops, gebaseerd op een holistische en een wetenschappelijke kijk op leiderschap. Hoe kunt u uw (persoonlijk) leiderschap zo effectief mogelijk aanwenden? Ontdek de wereldwijde verschillen in opvattingen over wat goed leiderschap is en onderzoek de overeenkomsten.

In het ochtendprogramma delen keynotesprekers Manfred van Doorn en Freek Peters hun diepgaande visie. Manfred van Doorn staat stil bij hoe leiders naar een hoger niveau van bewustzijn en compassie kunnen komen en Freek Peters betoogt dat nieuwe tijden om nieuw leiderschap vraagt.

Het middagprogramma bestaat uit dertien workshops zoals ‘Leiderschap in verandering' en ‘Personal Excellence voor Professionals'. De workshops worden verzorgd door inspirerende en deskundige docenten en trainers van Windesheim en de Mensiumgroep. Vanaf 16.45 uur heeft u de gelegenheid om de workshopsprekers te ontmoeten en met andere congresdeelnemers te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

© Nationale Onderwijsgids