Normal_8654

DEN HAAG - De Haagse Hogeschool organiseert vandaag op vijf locaties in Den Haag de zevende editie van de XXL-Mas Party. Verwacht wordt dat er, net als in voorgaande jaren, zo'n 6.500 studenten een dansje komen doen.

De XXL-Mas Party, inmiddels al zeven jaar bekend als het grootste gratis studentenfeest in Den Haag, is een mooie traditie in het Haagse uitgaansleven aan het worden. Het Paard van Troje, Club Seven, het Paardcafé, Humanity House en de SuperMarkt, openen hun deuren voor alle studenten uit Den Haag en omgeving. Op vertoon van OV- of collegekaart is het feest vrij toegankelijk.

Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer gedacht aan het goede doel. Studenten van de minor Eventmanagement van de opleiding Commerciële Economie zamelden in de aanloop naar het feest geld in voor de Serious Request-actie van radio 3FM en tijdens de XXL wordt ook alle feestgangers gevraagd om bij te dragen.

De opbrengst wordt op 23 december aangeboden aan het Glazen Huis. Tijdens de XXL-MAS Party staat ook het Humanity House in het teken van de actie van radio 3FM.

Ook voor deze XXL-editie werkt de hogeschool weer samen met cultuurburo ACKU. Dat garandeert een bijzondere productie met een geweldige line-up.

© Nationale Onderwijsgids