Normal_8344

ALMERE - De officiële opening van het gebouw van Windesheim Flevoland gisteravond is ook de studenten van de hogeschool niet ontgaan. Voorafgaand aan de opening hadden zij het nieuwe gebouw in Almere zelf ontgroend door het van binnen volledig in te pakken met cadeaupapier.

Het uitpakken kon vervolgens beginnen in de vorm van een openingstoespraak, de onthulling van een cool driedimensionaal streetart-kunstwerk in het restaurant, een flashmob én het inschakelen van het verlichte logo op de gevel. Windesheim Flevoland is nu uitgepakt en voelt zich thuis in de provincie.

Hogeschool Windesheim Flevoland huist al vanaf september in het nieuwe gebouw De Landdrost aan de Hospitaaldreef in het centrum van Almere-Stad. De officiële opening volgde gisteren, nadat ook de laatste verhuisdozen waren uitgepakt.

Het werd een feestelijke bijeenkomst, met optredens van de Almeerse zangeres Sandy Dane, het studentenkoor en een verrassende flashmob van medewerkers van gemeente Almere.

Aan het einde van de feestelijke bijeenkomst volgde nog een bijzondere handeling: voor de eerste keer werden de verlichte logo's op de gevel van het gebouw aangezet door Albert Cornelissen, voorzitter van het College van Bestuur. Daarmee is Windesheim Flevoland nu ook letterlijk echt zichtbaar in Almere.

© Nationale Onderwijsgids