Normal_8087

DEN HAAG - MuteSounds organiseert op zaterdag 3 december in Den Haag de vijfde editie van het muziekfestival voor doven, slechthorenden en horenden. Voor deze editie werkt MuteSounds samen met studenten van Inholland Den Haag.

Ook voor de vijfde editie verrast het team van MuteSounds het publiek met een beleving van muziek. Want muziek kun je niet (alleen) horen, maar ook zien en voelen. Met een trilvloer, muziekgebarentolken, theateracts, interactieve installaties, lichtshows en videoprojecties laat MuteSounds zien dat muziek meer is dan alleen een beat.

Samenwerking met studenten
MuteSounds begon in 2008 als een afstudeerproject van vier studenten van Inholland Den Haag. Hun succesvolle project willen ze nu delen met vijf tweedejaarsstudenten van de opleiding Media en Entertainment Management. Voor de studenten een unieke kans om de evenementenbranche in de praktijk te leren kennen.

Onder begeleiding van MuteSounds nemen de studenten actief deel aan het gehele organisatieproces van het festival, van conceptontwikkeling en fondsenwerving tot het samenstellen van het programma en uitvoeren van de productie.

© Nationale Onderwijsgids