Normal_7946

GRONINGEN - Op donderdagmiddag 17 november vindt in het Familiehotel Paterswolde het congres ‘Haal meer uit uw personeel' plaats. Het congres is georganiseerd door SER Noord-Nederland, de Kamer van Koophandel en de Hanzehogeschool Groningen: een bijzondere samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs.

Harm van Lieshout, spreker tijdens het congres en lector Kenniscentrum Arbeid van de Hanzehogeschool Groningen: ‘Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor wat je uit je personeel haalt, maar hoe je dat het beste kunt doen hoef je niet alleen te bedenken, daar kunnen collega-ondernemers en kennisinstellingen je prima bij helpen.'

Het programma start om 14.00 uur. Vanaf 14.30 uur zijn er lezingen van onder meer Geert Sanders (voorzitter Sociaal-Economische Raad Noord-Nederland), Wilma Mansveld (lid Gedeputeerde Staten Provincie Groningen, Jouke van Dijk (hoogleraar Regionale Arbeidsmarktanalyse RUG) en Henk Pijlman, voorzitter College van Bestuur Hanzehogeschool Groningen.

Daarna wisselen noordelijke bedrijven en onderwijsinstellingen succesvolle praktijkvoorbeelden uit tijdens de zogenaamde co-makershipmarkt. Ze tonen aan dat samen werken aan oplossingen voor mobiliteit inzetbaarheid en ontwikkeling personeel echt werkt.

Meer informatie over het congres ‘Haal meer uit uw personeel' is te vinden op www.hanze.nl/congres.

© Nationale Onderwijsgids