Normal_7916

GRONINGEN - De Hanzehogeschool Groningen houdt op zaterdag 5 november een Open Dag voor aspirant-studenten. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er veel informatie te verkrijgen over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen. Studenten en docenten zitten klaar om te vertellen over de inhoud van de studie, toelatingseisen, studiebelasting en carrièremogelijkheden. Ook zijn er informatiemarkten, voorlichtingsrondes, colleges en rondleidingen. Het gedetailleerde programma en de Open Dag Planner staan op: www.hanze.nl/opendagen.

Een keus uit de vele activiteiten:
De workshop studiekeuze helpt bij twijfel! De workshop wordt van 10.30 uur tot 12.00 uur gegeven in lokaal A1.17 van de Van OlstToren aan het Zernikeplein 7 door de studieadviseurs van het Hanze Informatie Centrum. Aanmelden op voorhand is handig, want vol = vol.

Oudervoorlichting: wat staat een nieuwe student zoal te wachten? Een workshop over opleidings- en carrièremogelijkheden, huisvesting en financiering. Uiteraard is er ruim gelegenheid om eigen vragen te stellen. Studenten, ouders van studerende kinderen en studievoorlichters zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Tijdstip en locatie: 11.00 tot 12.00 uur, Zernikeplein 7, C1.11, 13.00 tot 14.00 uur, Zernikeplein 23, B0.04

Voorlichting economische opleidingen: voor aspirant-studenten die iets willen doen met Economie & Bedrijf, Recht & Bestuur of Taal & Communicatie is er de presentatie economische opleidingen in vogelvlucht. De presentatie helpt bij het maken van een keuze voor een studie en wordt gehouden van 9.45 tot 10.30 uur in lokaal E025/ E026, in de Van OlstToren aan het Zernikeplein 7.

© Nationale Onderwijsgids