Hogeschool Tio geeft complete opleiding weg aan beste toekomstige student

Hogeschool Tio is de winactie ‘Beste hogeschool zoekt beste student’ gestart om de beste toekomstige student een complete opleiding cadeau te doen. Hogeschool Tio is een particuliere hogeschool die opleidingen aanbiedt op het gebied van business, hospitality en toerisme. Studiekiezers kunnen zichzelf voor de winactie opgeven, of door een ander genomineerd worden. De gelukkige winnaar zal in 2021 of 2022 starten met zijn Tio-opleiding. Dit meldt Hogeschool Tio.

De winactie geldt voor alle opleidingen van Tio. Deelnemers aan de winactie kunnen kiezen uit een hbo-, mbo- of masteropleiding. De opleidingen International Business Management, Commerciële Economie en Ondernemerschap en Hotel- en Eventmanagement behoren zoal tot de opties.

Kennisquiz, publieksstemmen en vakjury

Studiekiezers die in 2021 of 2022 bij Tio willen starten, kunnen zich tot en met 26 maart 2021 inschrijven voor de winactie. Alle deelnemers doen vervolgens mee aan een kennisquiz. De 25 deelnemers met de hoogste score gaan door naar de laatste ronde. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door de combinatie van publieksstemmen en een oordeel van de vakjury die de inzendingen beoordeelt.

Algemeen directeur Katinka Reuling: “Hogeschool Tio is dit jaar opnieuw door de Keuzegids Hbo uitgeroepen tot de beste kleine hogeschool van Nederland. Daarbij zijn al onze hbo-opleidingen door hen benoemd tot beste in hun vakgebied en zijn Tio’s mbo-opleidingen tot topopleidingen bekroond. Als beste hogeschool van Nederland zijn wij nu op zoek naar de beste student. We vinden namelijk dat deze toekomstige student het verdient om bij ons een vliegende start van zijn carrière te maken. Iedereen die supergemotiveerd is, hoge cijfers haalt of een andere goede reden heeft om de beste student voor Tio te zijn, nodig ik van harte uit om deel te nemen aan de winactie.”

Deelnemen aan de winactie ‘Beste hogeschool zoekt beste student’ óf iemand nomineren kan via www.tio.nl/winactie.

Door: Nationale Onderwijsgids