Normal_4609

In het kader van het coachingsproject Fit for the Future was er deze week bij Inholland Den Haag een speeddate voor tweedejaarsstudenten van de domeinen Management, Finance en Recht en Marketing, Toerisme en Vrijetijdsmanagement. Coaches uit het bedrijfsleven stomen de studenten de komende tijd klaar voor hun stage en hun verdere loopbaan.

De studenten konden tijdens de speeddate kort kennismaken met de coaches. Studenten kunnen zich vrijwillig opgeven voor het coachingstraject Fit for the Future. In totaal zijn er nu 19 coaches en 37 studenten. De komende maanden gaan zij samen aan de slag.

De meeste coaches hebben een managerpositie binnen het bedrijfsleven of zijn coach van beroep. De coaches zijn geworven in samenwerking met het Platform DOEL van Van Ede & Partners.

"Professionals coachen de studenten individueel op hun loopbaan," licht Bircan Bozbey van het Bureau Externe Betrekkingen in Den Haag toe. "Ze helpen hen keuzes te maken in de planning van hun carrière. De studenten krijgen hierdoor een reëel beroepsbeeld en een beter beeld wat het bedrijfsleven van hen verwacht."