Collegevoorzitter Doekle Terpstra is naast premier Mark Rutte, burgemeester Eberhard van der Laan en voormalig GroenLinks-fractievoorzitter Femke Halsema genomineerd voor de 3e Dinsdag Award. Deze award wordt 18 januari uitgereikt aan "de meest ondernemende persoon uit de publieke sector".

Sinds 2008 wordt op de derde dinsdag van januari het BID-evenement georganiseerd. De Big Improvement Day is een initiatief van communicatie-adviesbureau Winkelman en Van Hessen en Gijrath Media Groep om ondernemend Nederland op de kaart te zetten, een positief geluid te laten horen en een beweging in Nederland op gang te brengen. BID 2011 vindt plaats op de derde dinsdag van januari en staat in het teken van vooruitgang en kennisdeling.

3e Dinsdag Award
Ieder jaar zet BID personen uit de publieke en de private sector in de spotlights vanwege hun bijzondere prestaties. Hiervoor worden vier awards uitgereikt, waaronder de 3e Dinsdag Award. Deze award is voor de meest ondernemende persoon uit de publieke sector. Een persoon die staat voor nieuwe initiatieven, denkt in oplossingen en voor wie samenwerking en kennisdeling centraal staat.

Collegevoorzitter Doekle Terpstra is een van de vier genomineerden voor de 3e Dinsdag Award. Volgens de website van BID deinst "deze topbestuurder niet terug voor uitdagingen. Onlangs legde hij per direct zijn functie als voorzitter van de HBO-raad neer om de bestuurscrisis binnen Inholland het hoofd te bieden en het vertrouwen te herstellen."

Overige genomineerden zijn premier Mark Rutte, burgemeester Eberhart van der Laan en voormalig GroenLinks-fractievoorzitter Femke Halsema.

Tot 18 januari kan iedereen zijn stem uit brengen op de site van Big Improvement Day.