Van 1 tot en met 3 december laten twaalf studenten van de opleiding Media & Entertainment Management zich vrijwillig opsluiten in het ‘Glazen Studentenhuis', de Inhollandvariant op het ‘Glazen Huis' van radiostation 3FM.

Vanuit de deels glazen sporthal van Inholland Haarlem maken zij een 48 uur lange radioshow voor het goede doel. En dat zonder te eten, maar hopelijk met prinses Maxima. Docent Sieb Kroeske: "We hebben wat verzoekjes ingediend, maar het is nog niet definitief."

Om dit jaar meer geld in te zamelen dan vorig jaar werkt de organisatie intensief samen met medewerkers van andere Inhollandlocaties.

De studentenactie is net als vorig jaar live te volgen via camera's en Inhollandradiozender FeelIN. Naast de FeelINstudenten komen ook dj's van andere radiostations muziek draaien, zoals Jasper de Vries van Q-Music, Fernando van FunX en Lex Gaarthuis van 3FM.

Tijdens de eerste editie van het Glazen Studentenhuis lieten acht studenten van leerwerkbedrijf Rookie Entertainment zich 31 uur vrijwillig opsluiten in het Glazen Studentenhuis. Van hier uit maakten zij een radioshow waarvan de opbrengst, ruim 5100 euro, naar het goede doel ging.

De cheque werd een paar dagen later aangeboden bij Serious Request van 3FM in Groningen.