Normal_ryanair__vliegtuig__opstijgen

Hoe betaal je een uitwisseling of stage in het buitenland? Studenten, ouders en instellingen stellen deze vraag regelmatig. WilWeg organiseert daarom op 17 mei van 17.00 tot 18.00 uur een webinar over financiën. Dit meldt Nuffic.

Tijdens dit webinar van WilWeg wordt informatie gegeven hoe je een buitenlandperiode betaalt. Voor veel studenten vormen de financiën een drempel. Met deze webinar hoopt de organisatie de drempel te verlagen door te laten zien dat een uitwisseling goed te financieren is en door ervaren studenten aan het woord te laten. Zij vertellen hoe zij hun buitenlanduitwisseling of stage hebben betaald. En hoeveel het nou écht kostte. 

Sprekers

Zo geeft Nuffic-beurzenbeheerder Samrina Ashraf inzicht in de wereld van beurzen en subsidies. Ze geeft handige tips over hoe jij het beste een beurs kan aanvragen. Ook vertellen twee WilWeg-ambassadeurs (studenten mbo en ho) hoe zij hun buitenlandtijd hebben betaald en hoeveel ze hebben uitgegeven. Martine van Miles That Matter legt uit hoe je crowdfunding kunt inzetten om je uitwisseling te betalen. Meer informatie over de webinar en aanmelden op www.nuffic.nl.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids