IBO Business School

De onderwijssector kent een geheel eigen dynamiek. Kwaliteit van onderwijs en in het verlengde daarvan macrodoelmatigheid is doorlopend onderwerp van gesprek. Om in kunnen spelen op de vele maatschappelijk ontwikkelingen en trends in de onderwijssector zijn bedrijfskundige kennis en vaardigheden onontbeerlijk. 

Wilt u de effecten van deze veranderingen op uw dagelijks werk kunnen analyseren en daarop inspelen? Uzelf verder ontwikkelen en versterken als professional of manager? Dan vraagt dat om een integrale blik.

Met de opleiding Toegepaste Bedrijfskunde bij IBO Business School ontwikkelt u uw bedrijfskundige kennis én is er aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling. De opleiding heeft als doel het persoonlijk rendement te verhogen van ambitieuze professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Dit gebeurt onder andere door het opdoen van nieuwe en actuele integrale bedrijfskundige inzichten. Behalve het verrijken van uw bedrijfskundige kennis en vaardigheden, is uw persoonlijke ontwikkeling in de opleiding Toegepaste Bedrijfskunde erg belangrijk. Het Persoonlijk Ontwikkelbudget van IBO Business School is een uniek middel dat u kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra kennis, advies of vaardigheden.

Wilt u meer weten over de Toegepaste Bedrijfskunde opleiding? Download dan onze brochure
of kom vrijblijvend langs bij een kennismakingscollege. In de kennismakingscolleges krijgt u een goed beeld van de opleidingen en IBO Business School.  De studieadviseur geeft een toelichting op onze onderwijsfilosofie en informatie over allerlei praktische zaken. Ook krijgt u alvast een indruk van de sfeer en het inhoudelijke niveau van de lessen. De docent van de opleiding verzorgt een gastcollege. Tevens kunt u al uw vragen stellen op de bijeenkomst.

U kunt zich hier inschrijven voor het kennismakingscollege op 30 januari 2017 in Leusden.

(Dit is een advertorial)