Logo__cid_f36db04f4a8642948f087dac7bff90b9_faridpc

Zuipen, seks, en af en toe een collegezaal van binnen zien: dat is volgens Studenten.net niet echt meer een complete omschrijving van het studentenleven van nu. Met vier studenten die een real-life serie maken wil Studenten.net laten zien hoe het leven van studenten er tegenwoordig wel uitziet. Dat meldt Studenten.net.

Deze ‘Helden’ zijn vier heel verschillende jongeren die allemaal in een andere fase van hun studentenleven zitten. Daardoor kunnen ze gezamenlijk een écht verhaal over het studentenleven schetsen, in de hoop er andere (toekomstige) studenten verder mee te helpen en in ieder geval te vermaken. In de vorm van video, foto, audio en teksten geven ze een ongefilterd kijkje in hun leven.

Anniek is bekend van de blog www.glowofbeauty.nl, zit in het laatste jaar van het vwo en gaat nu beslissen waar ze gaat studeren en of ze wel of niet op kamer gaat. Kenza is student journalistiek in Utrecht. Zij besloot thuis te blijven wonen en een studentenleven te leiden waarin ze zich richt op gezondheid en sporten. Willem is ook student journalistiek in Utrecht. Hij geniet juist voluit van het wonen op kamers en werkt veel om zijn leven te kunnen bekostigen. De vierde vlogger is Rick, hij heeft net een bestuursjaar bij zijn studententennisvereniging achter de rug en is nu aan het afstuderen van de opleiding sociale geografie in Groningen. Hij is veel te vinden in de studentenkroegen in de stad. 

Studenten.net is de website voor (aankomende) studenten. Hbo’ers en wo’ers vinden er een mix van entertainment, echte verhalen en informatie die ze verder helpen in elke keuze die ze tijdens hun studentenleven moeten maken. Inmiddels is de vernieuwde website live. De items van de Helden zijn op www.studenten.net/helden te vinden.

© Nationale Onderwijsgids