Normal_studenten_ondernemers_jonge_ondernemers

De studentorganisaties Interstedelijk Student Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) starten elk collegejaar met een nieuw bestuur. De werving voor bestuursleden van beide organisaties voor het komende studiejaar is dan ook in volle gang. Belangstellende studenten kunnen solliciteren voor een bestuursfunctie. Bij ISO kan dit nog tot uiterlijk 20 februari. De LSVb heeft als deadline 5 februari om te solliciteren. Dit meldt de Vereniging Hogescholen.

De studentenbond LSVb zet zich in als belangenbehartiger van studenten in Nederland en staat in contact met het onderwijsveld, de politiek en het ministerie van Onderwijs. Voor het collegejaar 2015 zoekt de bond een nieuw bestuur. Op 23 januari organiseert de LSVb daarom een informatieavond voor belangstellenden op het hoofdkantoor in Utrecht. Ook heeft de bond een zogenoemd Zoekboekje (.pdf) samengesteld met meer informatie over een bestuursjaar bij de studentenbond en de sollicitatieprocedure. Op de website van LSVb is meer informatie te vinden over de bestuurswissel. Solliciteren kan tot en met 5 februari 2015.

Het ISO is de grootste belangenvereniging voor studenten in Nederland. Op 16 en 28 januari zijn er informatieavonden voor studenten die interesse hebben in een bestuursfunctie bij de organisatie. Het ISO zoekt vijf nieuwe bestuursleden. In het Informatieboekje (.pdf) staat beschreven wat er precies komt kijken bij een bestuursfunctie. Ook op de website van het ISO is meer informatie te vinden. Solliciteren kan tot en met 20 februari 2015.

© Nationale Onderwijsgids