Logo_download__2_

Ecabo zoekt deelnemers voor de verkiezingen van beste leerbedrijf en beste praktijkopleider van 2014. De verkiezingen worden jaarlijks georganiseerd om iedereen die leren in de praktijk stimuleert in het zonnetje te zetten. De winnaars krijgen een geldbedrag van 2500 euro. Dit meldt Ecabo.

Het geldbedrag moet besteed worden aan een maatschappelijk relevant onderwijsproject. Ecabo zoekt uitmuntende leerbedrijf of betrokken praktijkopleiders die stagiairs een geweldige stage bieden. Iedereen die een dergelijk bedrijf kent mag deze aanmelden voor de verkiezing. Ook mag iemand zijn eigen bedrijf voordragen. 
 
Een voordracht een een uitgebreid nominatieformulier moeten op 14 juli door Ecabo ontvangen zijn. Aan de hand van criteria worden daarna alle opgegeven bedrijven en praktijkopleiders beoordeeld. Half september valt de eerste afvalronde plaats; de bedrijven die doorgaan krijgen in oktober een vakjury op bezoek. In november wordt bekend gemaakt wie de beste praktijkopleider en wie het beste leerbedrijf is.  
 
Om een bedrijf of praktijkopleider op te geven, klik hier
 
© Nationale Onderwijsgids