Logo_nti

Wij zijn er bijzonder trots op om te kunnen melden dat Hogeschool NTI in de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2013 weer uitstekend beoordeeld is. Gemiddeld krijgt Hogeschool NTI een 8 voor de inhoud van de opleidingen. De opleidingen HBO Toegepaste Psychologie, HBO Commerciële Economie en de opleiding HBO Small Business & Retailmanagement zijn zelfs inhoudelijk als beste opleidingen van Nederland beoordeeld! Ook de opleidingen HBO Rechten, HBO Bedrijfseconomie, HBO Bedrijfskundige Informatica en HBO Integrale Veiligheid horen inhoudelijk tot de top 3 beste opleidingen van Nederland.

De NSE is het grootste onafhankelijke studenttevredenheidsonderzoek onder hogescholen en universiteiten. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze studenten. Daarom doet Hogeschool NTI als enige private hogeschool al 6 jaar mee aan de NSE, die wordt afgenomen onder meer dan 200.000 studenten.

Dit is voor ons het bewijs dat online studeren, de beste vakliteratuur en de combinatie met praktijkgerichte werkvormen door onze studenten hoog wordt gewaardeerd!