Normal_hogeschool_van_amsterdam_hva

Op woensdag 30 mei organiseerden excellente studenten van het domein Economie en Management/Hes (DEM) van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) een excellentiemarkt voor medestudenten in de arena van het Kohnstammhuis in Amsterdam. Er kwamen zo’n 200 geïnteresseerde studenten en docenten op de markt af. Studenten konden zich ter plekke inschrijven voor de programma’s en vragen stellen aan hun excellente medestudenten.

Afdelingsmanager van de voltijdopleidingen van DEM, Gerard Dukker, benadrukt hoe belangrijk het is om jezelf uit te dagen en uit je comfortzone te treden. Dukker bedankt de meewerkende studenten voor het informeren en enthousiastmeren van de aanwezigen over de Excellentieprogramma’s van DEM.

Op de excellentiemarkt waren dit keer ook een aantal aspirant-studenten aanwezig die alvast informatie over excellentieprogramma’s wilden vergaren. De scholieren zijn via zittende HvA-studenten op de hoogte gekomen van deze programma's en wilden in het eerste semester vast met een Studium Excellentieprogramma starten.

© Nationale Onderwijsgids / Martijn van Noppen